Passie

Passie

 

Vind jij het ook zo mooi om gepassioneerde mensen te ontmoeten?  Mensen die helemaal gaan voor een droom of een visioen? Geweldig wat een energie er door mensen vrij gemaakt kan worden als ze hun droom volgen.Helemaal in eigen kracht, hun ideeën en beelden werkelijkheid maken in de wereld.Heel anders is het gesteld met die mensen die alleen maar onmogelijkheden zien.
Ze zijn zich slechts bewust van wat ze niet hebben, van wat anderen hen hebben aangedaan.
Als je deze mensen vraagt hoe het ze gaat, kunnen ze alleen maar vertellen wie hen wat heeft aangedaan. Gebeurtenissen  die ver in het verleden liggen hebben zo nog steeds hun invloed. Eigenlijk hebben de gebeurtenissen deze invloed niet, maar de manier waarop jij reageert op de gebeurtenis.

Als je jezelf in slachtoffer bewustzijn plaatst dan zul je die rol ook steeds blijven ervaren, tot het moment dat je ziet dat alles wat zich in jouw wereld en  in jouw leven aandient slecht ten doel heeft jouw werkelijke kracht en jouw werkelijke potentie tot uitdrukking te brengen. Ontdek waar je kracht ligt, waar ligt je passie? Waar raak je van in vuur en vlam? Dat zijn de dingen die je werkelijk kunnen transformeren. Dat zijn de dingen die je verdriet en pijn om kunnen zetten in iets positiefs. Wat heb je ervan geleerd welke kracht heb je in jezelf ontdekt. Vanuit je pijn en verdriet ontwikkel jij jouw unieke en specifieke kwaliteiten. Laat je niets wijs maken, jij bent een uitdrukking, een expressie van het goddelijke. Niet machteloos of beperkt maar volledig in je kracht, bevlogen, gepassioneerd. Daar liggen jouw mogelijkheden. Moeilijke omstandigheden in je leven bieden je de mogelijkheid je kracht te ontdekken en te ontwikkelen. Zolang als je in je comfortzone bent, ben je ingedut, het leven kabbelt aan je voorbij als een traag stromend beekje. Maar als het leven je uit je comfortzone haalt, ontdek je wat je werkelijk wilt, waar je werkelijke kracht is. Dan is het leven een wild stromende rivier waarin je mee mag drijven. Geen weerstand, alleen maar meedrijven om te zien wat het leven je brengen wilt, wat het leven je wilt laten zien. Als je je verzet tegen wat er in je leven voorbij komt, raak je uitgeput en uiteindelijk zult je je toch moeten overgeven aan de kracht van het water. Als je je het slachtoffer voelt, zal het water je meesleuren omdat je jezelf volledig ontkracht. Je overtuigingen en gedachten creëren de wereld waarin je leeft. Het universum biedt je de mogelijkheden om te ervaren wie je bent. Zodra je een idee of intentie hebt gelanceerd zal alles in het werk worden gesteld om je idee of intentie werkelijkheid te laten worden. Denk en verwacht het allerhoogste, dan zal dat ook manifest worden in jouw werkelijkheid. Probeer het uit en zie hoe krachtig je bent. Jij bent de schepper van je eigen wereld van je eigen werkelijkheid. Je passie en je overtuigingen effenen het pad waarover je loopt. Zij brengen dat in jouw wereld waar je van droomt, waar jij warm voor loopt. Ontdek dat jij God bent in jouw wereld. Leef bevlogen en in volle overtuiging van je eigen scheppende vermogens. Leef en geniet, want jij bent alleen het allerbeste waard.

 

Eef Lamers  8.2.2013

 

Reageer